Забезпечили надійне електропостачання та можливість економити

У селі Голишів Рівненського району працювало дві бригади наших енергетиків – Рівненської районної дільниці та відділення.
Персонал Рівнеобленерго провів заміну силового трансформатора, що забезпечує живлення 56 споживачів населеного пункту, відреагувавши на скарги щодо якості електропостачання. Аби не завдавати незручностей проведенням робіт, наші працівники намагалися виконати їх у стислі терміни – голишівці провели мінімум часу без електропостачання. Заміна електрообладнання забезпечить належні показники напруги у наших клієнтів.
Також у споживачів населеного пункту, згідно з інвестпрограмою ПрАТ «Рівнеобленерго» на 2024 рік, було проведено заміну 361 приладу обліку на багатофункціональні, запрограмовані на дві зони «день/ніч», що дасть можливість голишівцям сплачувати за спожиту електричну енергію у нічний час за вдвічі нижчим тарифом. Водночас, нові лічильники та встановлені нашим персоналом спеціальні маршрутизатори дозволять не турбуватися і про передавання показників нових приладів обліку. Це відбуватиметься автоматично.
Зауважимо, що цьогоріч згідно з затвердженою НКРЕКП інвестпрограмою Рівнеобленерго в області встановлено понад 2,5 тисячі приладів обліку з передачею даних та запрограмованих на дві зони.
Водночас станом на 1 жовтня працівниками районних дільниць Рівнеобленерго було проведено заміну або капітально відремонтовано 200 силових трансформаторів 6-10/0,4 – 35-110 кВ.
Працюємо, виконуємо свою щоденну роботу для забезпечення стабільності енергосистеми та комфорту наших клієнтів!

About the author: Рівнеобленерго

Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі