Допомога Силам Оборони – наш обов’язок

Рівнеобленерго з перших днів російської збройної агресії допомагає тим, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини – нашим ЗСУ.
Тож для надання допомоги захисникам, Рівнеобленерго одразу ж відгукнулося на пропозицію про співпрацю з ГО «РІВНЕ-ТАКМЕД».
Громадська організація має бездоганну репутацію та системно допомагає різним військовим частинам у підвищенні обороноздатності, забезпечені навчання військовослужбовців, доставці з-за кордону амуніції, оптики, радіостанцій та допоміжних засобів, наразі – найбільш необхідного на передовій – БПЛА.
Зокрема, у рамках співпраці Рівнеобленерго виділило понад 470 тис. грн. на закупівлю інноваційного обладнання для професійного застосування.
Як розповіла голова ГО «РІВНЕ – ТАКМЕД» Тетяна Воронцова, придбані квадрокоптери використовуватимуться однією з військових частин Рівненщини для підготовки та навчання майбутніх пілотів БПЛА з різних куточків України.
Своєю чергою голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький запевнив, що підприємство і надалі допомагатиме у закупівлі технічних пристроїв для підвищення обороноздатності наших військових. Попереду – закупівля засобів протидії ворожим літальним апаратам.
Не зупиняємося! Підтримуємо наших захисників!

About the author: Рівнеобленерго

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі