Дбаємо про надійний розподіл електричної енергії споживачам Рівненщини

Капремонти мереж та обладнання, силових трансформаторів, вимикачів, заміна електроопор, проводу та ізоляторів, відновлення пошкоджених кабельних мереж – це все щоденна рутина енергетиків ПрАТ «Рівнеобленерго», без якої неможливий надійний розподіл електричної енергії. Особливо в непростих воєнних умовах. Адже, навіть за мирного часу саме зима та несприятливі погодні умови – періоди найбільшого навантаження на електричні мережі та на технічний персонал компанії. Годі й казати про виклики, пов’язані з дефіцитом електричної, викликаним ворожими атаками.

 

Від початку року працівники «Рівнеобленерго» за програмою капітальних ремонтів полагодили близько 100 силових трансформаторів, понад  320 трансформаторних підстанцій та розподільних пунктів 6-10/0,4 кВ, відновили більше 120 кабельних ліній. Також проводяться капремонти повітряних ліній 0,4/10/35 кВ  – з заміною електроопор та проводу. Важливою умовою безперебійного електропостачання є також і чистка в охоронних зонах ПЛ. Завдяки цьому заходу вдається суттєво знизити аварійність, причинами якої є падіння необрізаних дерев та гілок та обрив повітряних ліній.

Для проведення цих планових робіт необхідне знеструмлення мереж та обладнання – для безпечної роботи нашого персоналу.

Ознайомитися з графіками відключень для проведення планових робіт ви можете на нашому офіційному сайті у розділі Відключення/Заплановані ремонтно-експлуатаційні роботи.

 

Продовжуємо нашу щоденну роботу з підготовки до грозового та осінньо-зимового періоду.

About the author: Рівнеобленерго

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі