Працюємо для наближення перемоги!

Наші енергетики знову на Херсонщині.
Восьмеро високовольтників Рівнеобленерго відновлюють мережу 35 кіловольт у Білозерській селищній громаді Херсонського району.
Разом з персоналом на південь нашої країни вирушило дві одиниці техніки ПрАТ «Рівнеобленерго».
Енергетики Рівнеобленерго поставили за мету протягом свої 16-ої вахти відновити 8 км електромережі – займаються монтажем ПЛ-35 кВ – майже половина запланованого вже виконано.
Нагадаємо, працівники Рівнеобленерго почали допомагати у відновленні електромереж Херсонщини у жовтні 2022-го року, як тільки наші мужні ЗСУ почали звільняти територію краю від окупантів.
Відтоді бригада високовольтників з Рівненщини провела ремонт на майже 160 км пошкоджених повітряних ліній, що дозволило ввести в роботу 14 підстанцій 35\10 кіловольт  та повернути електропостачання у населені пункти семи з 11 тергромад Бериславського району Херсонської області.
Робота персоналу ПрАТ «Рівнеобленерго» відзначена на державному рівні.
Четверо енергетиків ПрАТ «Рівнеобленерго» згідно з Указом Президента отримали медалі «За працю і звитягу» саме за відновлення електромереж Херсонської області. Високі державні нагороди отримали майстри Олександр Гродський та Олександр Приступа, електромонтери з ремонту повітряних ліній електропередачі Вадим Яремчук та Андрій Пархомчук.

About the author: Рівнеобленерго

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі