Реалізовуємо нові приєднання – разом з нашими споживачами віримо у перемогу

ПрАТ «Рівнеобленерго» робить усе можливе аби швидко і прозоро надавати послуги споживачам, які звертаються до нас з приводу приєднань до електричних мереж.
Адже усвідомлюємо – поява нових осель та підприємств, світло в нових приміщеннях  – символ віри українців у наше майбутнє, у те, що ми вистоїмо, переможемо, відбудуємо, розвиватимемося.
Протягом минулого 2023 року на Рівненщині було реалізовано 1694 стандартних та нестандартних приєднання. Протягом січня – лютого 340.
Приклад реалізації нового приєднання – роботи, які були проведені у місті Острог. Тут на вул. Гальшки Острозької було встановлено три електропори, одна з яких анкерна, проведено монтаж 115 м проводу, встановлене усе необхідне обладнання для забезпечення нового споживача надійним електропостачанням.
Над реалізацією приєднання працювало дві бригади Острозької дільниці під керівництвом майстра з ремонту устаткування Матвійчука Олександра Івановича,

  • електромонтери з експлуатації розподільних мереж: Мартинюк Юрій Данилович, Піліпчук Василь Анатолійович,
  • електромонтер з ремонту та монтажу кабельнихліній Рев’юк Михайло Вікторович,
  • машиніст автовишки та автогідропідіймача Костюк Віталій Вікторович, машиніст бурильно-кранової самохідної машини Дацюк Віктор Мифодієвич.

Нагадуємо, прийом документів для приєднання електроустановок до системи розподілу здійснюється у «єдиному вікні» ПрАТ «Рівнеобленерго». З усіма нормативними документами, переліком документації, необхідної для реалізації приєднань, порядком його проведення ви можете ознайомитися на офіційному сайті Рівнеобленерго у розділі Приєднання до електричних мереж. Моніторити інформацію щодо реалізації приєднання можна через Особистий кабінет також на нашому сайті!
Разом до перемоги, світлого майбутнього нашої держави та рідного Рівненського краю!

About the author: Рівнеобленерго

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі