Подяка на адресу колективу ПрАТ «Рівнеобленерго» надійшла від військових

Захисники  України побажали колективу енергетиків добра, оптимізму та сил у нелегкій праці на енергетичному фронті.
Йдеться про військову частину, що звернулася до підприємства з проханням надати матеріали та допомогти з забезпеченням електропостачанням місць дислокації військовослужбовців.
Правління ПрАТ «Рівнеобленерго» відгукнулося на прохання – усі необхідні матеріали на суму майже 40 тисяч гривень, а також допомога роботами були надані.
Відтак командир військової частини висловив колективу енергетиків щиру вдячність за підтримку та внесок у нашу спільну Перемогу!
ПрАТ «Рівнеобленерго» невпинно продовжує надавати допомогу нашим захисникам ЗСУ. Ми не оминули увагою жодне звернення наших оборонців. З початку повномасштабного вторгнення загальна сума виділеної допомоги склала майже 16 млн. грн. З лютого 2022 року нашими працівниками було електрифіковано близько 130 оборонних та фортифікаційних об’єктів, на потреби різних підрозділів ЗСУ підприємством було передано 41 одиницю транспорту. Крім того, три автомобілі були придбані за особисті кошти, зібрані колективом підприємства. Загалом працівники ПрАТ «Рівнеобленерго» з лютого 2022 року скерували для закупівлі дронів, тепловізорів, засобів захисту понад 710 тисяч гривень власних коштів.
Разом до ПЕРЕМОГИ!

About the author: Рівнеобленерго

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі