Енергетики для перемоги!

Модернізуємо та готуємо мережі до зими: ПрАТ «Рівнеобленерго» розпочало реконструкцію чергової підстанції у м. Рівне
Роботи вплинуть на підвищення надійності та якості електропостачання споживачів на вулицях Буковинській, Вишиванка, Захисників Маріуполя, Новобармацькій, частково на вулицях Київській та Грушевського – загалом понад 3 тисячі абонентів.
Проєкт втілюється згідно з інвестпрограмою ПрАТ «Рівнеобленерго», затвердженою НКРЕКП та в рамках підготовки мереж області до осінньо-зимового періоду і передбачає заміну існуючого обладнання 10/0,4 кВ в тому числі комірок, розподільчих панелей, шаф, кабельних каналів, улаштування нового заземлення, зовнішній та внутрішній ремонт приміщень, благоустрій.
Нагадаємо, це вже третій розподільчий пункт у обласному центрі, де ПрАТ «Рівнеобленерго» проводить аналогічні роботи. Загалом проведена на трьох розподільчих пунктах реконструкція дозволить попереджати виникнення аварійних ситуацій і підвищити надійність електропостачання для понад 23 тисяч побутових та бізнес-абонентів ПрАТ «Рівнеобленерго».
Робимо усе від нас залежне для гідного проходження майбутньої зими та забезпечення електропостачанням населення, промисловості та бізнесу нашого краю!
Наближаємо перемогу разом!

About the author: Рівнеобленерго

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі